Velkommen til Beauty Passion

Jeg har altid haft en stor interesse indenfor skønhedens verden, derfor føler jeg mig heldig at kunne kombiner min stor passion sammen med mit levebrød. Jeg blev færdig med uddannelsen som kosmetolog i 2012 ved Art of Style. Det er meget vigtigt for mig, både privat og i mit professionelle virke, at de produkter jeg arbejder med er så rene og naturlige som muligt. Dette gør det også muligt for selv de kunder med følsom hud og allergier at få behandlinger her.

I 2016 valgte jeg at tage springet fra at være ansat på en klinik på Amager til at starte min egen klinik. På min tidligere arbejdsplads har jeg oparbejdet en ekspertise inden for mit felt, og det er den ekspertise, der gør, at jeg i dag kan tilbyde dig en lang række behandlinger.

Hos Beauty Passion er du altid i centrum

Hos Beauty Passion er du altid i centrum. Jeg tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det er vigtigt for mig at du føler dig velkommen og at du går ud af døren med en fantastisk oplevelse og velvære. Du får en individuel behandling og rådgivning for at vi sammen kan opnå det mest optimale resultat for dig. Du er altid velkommen til at kontakte mig vedr. spørgsmål som evt. måtte opstå.

På klinikken bruger jeg produkter fra Comfort Zone. De er et mærke som jeg kan stå inde for. Hos Comfort Zone er det naturlige i centrum. Deres overbevisninger stemmer overens med mine. De bruger bl.a. kun grøn energi til at drive deres fabrikker, de bruger kun naturlige produkter og deres produkter virker. Du vil synligt kunne se en forskel efter kort tid, når du bruger produkterne. Derudover er alle produkterne fra Comfort Zone helt uden parabener.