Voksbehandling

Voksbehandling giver en smuk og glat hud der holder i ugevis
 1. Forside
 2. Voksbehandling

Er du træt af hyppig barbering og bliver din hud ofte irriteret når du bruger barberskraber? Så prøv en voksbehandling. Mange kvinder fravælger skraberen som hårfjerningsmetode til fordel for voksbehandling, fordi metoden efterlader huden glat og blød. Opnå et perfekt resultat hver gang.

Top 10 fordele ved voksbehandling

 • Du er hårfri i længere tid end ved barbering, fordi hårene fjernes fra roden.
 • Du slipper for risikoen for skærer dig på skraberen, der kan give dig ar. Det gælder især hvis du har en hud, der er modtagelig for misfarvning.
 • Du slipper for udslæt, som barbering ofte give anledning til, særligt hvis du har en følsom hud.
 • Ved gentagne voksbehandlinger vil du opleve at hårene med tiden vokser langsommere og bliver finere.
 • Voksning giver et bedre resultat og dermed en glattere hud.
 • Barbering efterlader stubber, som efterlader huden ru og irriteret. Dette undgår du med voksbehandling.
 • Voksning gør din hud blødere i længere tid, uden at du føler en kløen, fordi hårvæksten nedsættes.
 • Voksning er hurtig, nemt og bekvemt.
 • Huden er mindre modtagelig for irritationer i forhold til barbering.

Effektiv og behagelig voksbehandling

Voksbehandling er det rette for dig, der vil af med uønsket hårvækst på kroppen. Hos Beauty Passion tilstræber vi os altid på at give dig et perfekt resultat. Vi ønsker derfor at gøre dig opmærksom på en række punkter.
Hårene fjernes fra hårsækken og giver dig et resultat, der holder i 3-6 uger. Du skal dog tage højde for, at hår har forskellige vækstfaser samt hvilefaser. Mange oplever at de få uger efter en voksbehandling kan mærke eller se hår i det behandlede område. Disse hår skal ikke forveksles med de hår der blev fjernet få uger forinden. Vi råder dig derfor til at blive vokset hver 4. uge for at sikre at hårene vokser i samme cyklus fremadrettet.

Voks – Behandlinger & priser

Besøg vores klinik i København

Kom ned i vores klinik i København NV og prøv hårfjerning med voks. Vi bor 100 m. fra Nørrebro station. Klinikken ligger tæt på buslinjer, der kører direkte Nørrebro station.

Hos Beauty Passion har vi stor erfaring med hårfjerning. Vi har kunder, der kommer fra forskellige dele af københavn: Østerbro, Vanløse, Nørrebro, Amager samt Frederiksberg.